OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. február 20., hétfő 15:44

A Magyar Liberális Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. február 20., hétfő (OS) - Nyílt levél dr. Mezey Barnának, az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem rektorának

    Továbbá kérjük a Rektor Urat, hogy az erre a szakra szánt pénzzel, erőforrással semmiképp sem egy demográfiai intézetet, egy családüggyel foglalkozó tanszéket állítson fel. Hisszük, hogy Magyarország jövője a magyar emberek kezében van, ezért őket kell támogatni, az ő problémáikkal kell foglalkozni. Ez az Ön, mint Magyarország legrégebbi egyeteme vezetőjének felelőssége is, hiszen eddig csak Soros György magánegyetemén volt megtalálható hasonló szakképzés; ez az állapot nem volt fenntartható és mi, liberális fiatalok biztosak vagyunk abban, hogy az ELTE méltó módon tud hozzájárulni a jövőnkhöz.
A jelentkezési időszak lezárultával talán Ön is megláthatta, hogy nem övezi hatalmas érdeklődés a témát, ezért a továbbiakban minden erőfeszítést meg kell tenni annak érdekében, hogy népszerűbb képzéssé váljon.  Mint az egyetem felelős vezetője remélem belátja, hogy ez a képzés a társadalom egészére nézve fontos, lényeges és hasznos, így mindenképpen el kell indítani, hiszen ezzel az egyetem erősíti szolgálatát a "magyar jövő" -felé.
Várom intézkedését és megtisztelő válaszát!

Budapest, 2017. február 20.

Tisztelettel:

Nagy Károly
Elnökségi tag
LiFT – Liberális Fiatalok Társasága

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.