OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. február 22., szerda 08:39

A Magyar Minőség Társaság közleménye
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) - A Magyar Minőség Társaság hamarosan Országos Beszállító Fejlesztési Fórumot rendez. A rendezvény célja a beszállítói körben működő KKV-k segítése a beszállítókkal szemben támasztott vevői követelmények teljesítése, a hatékony minőségi munkavégzés elérése, és a lehetséges támogatások hatásos felhasználásának megtalálása céljából.

    A rendezvény során az alábbi kérdéseket vitatjuk meg:
- Céges Beszállító fejlesztési /kiválasztás programok bemutatására és benchmarkingja.

- Hazai beszállító fejlesztés eddigi tapasztalatainak, kihívásainak és jó gyakorlatainak összegyűjtése, főbb fejlesztési feladatok és igények azonosítása

 - Termelékenység és hatékonyság növelés lehetőségei – IPAR 4.0. és Lean megoldások alkalmazása, vállalati példák és gyakorlatok. Milyen lehetőségeket rejt a technológia és a folyamatfejlesztés?

- Beszállítók igényei és elvárásai a vevőkkel szemben. Milyen területen kérnek támogatást a beszállítók? Hogyan erősíthető beszállítók és vevők közötti együttműködés?

- Beszállító fejlesztési pályázatok és lehetőségek és tapasztalatok ismertetése

Végső lépésként összeállítunk egy hat lépésből álló közös Beszállító Fejlesztési Program tervet, amit a résztvevők a rendezvény után otthon feldolgozhatnak.

Kérjük, hogy a rendezvényre való felkészülés keretében, a Beszállító fejlesztéssel kapcsolatos felmérésünket töltse ki: https://goo.gl/forms/4Han7d5YlA124IjH2

További információt a Magyar Minőség Társaság honlapján talál: https://quality-mmt.hu
     Kiadó: Magyar Minőség Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.