OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. február 22., szerda 14:41

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) - "Kövessétek szüleitek példáját, őrizzétek és legyetek büszkék magyar gyökereitekre"

    A helyettes államtitkár Dr. Halzl József, a Rákóczi Szövetség elnöke és Csáky Csongor főtitkár jelenlétében köszöntötte a fiatalokat, akik Argentínából, Brazíliából, Venezuelából, az Amerikai Egyesült Államokból és Franciaországból érkeztek. Köszönetet mondott a Szövetségnek, amiért évről évre fiatalok ezreinek biztosítják a lehetőséget, hogy megismerhessék magyar hagyományaikat, felkutathassák gyökereiket. Kitért arra is, hogy tavalyi dél-amerikai látogatása során összetartó magyar közösségekkel volt szerencséje találkozni. Hozzátette, öröm volt látni azt, hogy több ezer kilométerre az anyaországtól milyen nagy becsben tartják a magyarságukat, milyen odaadással és nagy munkával teremtik meg maguk körül a magyar világot.

"Kövessétek szüleitek példáját, őrizzétek és legyetek büszkék magyar gyökereitekre. Azt kívánom, hogy élvezzétek ki magyarországi utatok minden percét, töltődjetek fel új élményekkel és vigyetek magatokkal egy-egy szeletet közös hazánkból" - zárta köszöntőjét.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.