OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. február 22., szerda 21:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. február 22., szerda (OS) -

    A magyar emberek győztek!
Orbán Viktor és pártja megfutamodott
A magyar emberek győzelme az olimpiai pályázat visszavonása! Az Együtt büszke rá, hogy 190 kitelepüléssel összesen 10487 aláírást gyűjtve segítette a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtését.
Az Együtt a kezdetektől fogva ellenzi a budapesti olimpiát, hiszen minden egyes erre költött forintnak jobb helye lenne az oktatásban és az egészségügyben. De a budapesti olimpiával nem ez az egyetlen gond: az Orbán-kormányt ismerve, az erre költött milliárdok óriási része fideszes haverok, strómanok zsebében kötött volna ki.
Az olimpiai pályázat visszavonása azt jelenti, hogy Magyarország kormánya nem hajlandó meghallgatni a magyar emberek véleményét, kizárólag aktuális politikai érdekei szerint dönt adóforintjaink sorsáról. A Nolimpia mozgalomnak viszont sikerült elérnie, hogy hazánk nem rokkan bele egy felesleges presztízs beruházásba és nem vándorolnak ellopott milliárdok fideszes zsebekbe.
Az, hogy a népszavazást megelőzően vonják vissza a pályázatot, azt bizonyítja, hogy a Fidesz-kormány és a Főváros vezetői minden meggyőződés nélkül költöttek tízmilliárdokat a pályázatra és telkek vásárlására. Éppen ezért az Együtt követeli, hogy a pályázat visszavonásához csatolják a lemondó nyilatkozataikat is.
Az Együtt, ahogy eddig is ezután is ki fog állni minden lopás ellen, amit korrupt politikusok, az adófizetők kárára követnek el.

Juhász Péter
az Együtt elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.