OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. március 8., szerda 13:52

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2017. március 8., szerda (OS) - Megújult a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének vezetősége, az új elnök Mocz András

    2017. február 28-án a MEGOSZ Pótválasztó Közgyűlést tartott, melynek eredményeként a Szövetség Vezetése megújult. Új elnököt: Mocz Andrást, ügyvezető elnököt: Duska Józsefet és két új alelnököt: Sárközy Tamást és Csillag Vincét választott meg a tagság teljes egyetértésben. A köztes választás egyik oka Szabó Vendel egykori alelnök halála volt, illetve az, hogy Luzsi József a MEGOSZ elnöke és Dr. Sárvári János, a szövetség ügyvezető elnöke – korábban már jelzett szándékuknak megfelelően - benyújtotta lemondását. A választás a fiatalítás, a MEGOSZ megerősítése jegyében történt és az is indokolta, hogy a folyamatban lévő nagyobb szakmai munkák (Erdőtörvény módosítás, vidékfejlesztés erdészeti pályázatainak kiírása) a befejezéshez közelednek.
A 2019. május 31-ig megújított MEGOSZ vezetőség névsora a következő:
Elnök:            Mocz András
Ügyvezető elnök:     Duska József
Alelnökök:    
Bodor Dezső Károly
Csillag Vince
Dombóvári Dénes
Ódor József dr.
Sárközy Tamás
Sípos István
Az új Elnökség hálás köszönetet mondott Luzsi Józsefnek és Dr. Sárvári Jánosnak és a magánerdő gazdálkodás fejlesztése terén elévülhetetlen érdemeik elismeréseként részükre MEGOSZ emlékérmet nyújtott át.
Duska József 30/455-39-12

     Kiadó: Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.