OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. március 8., szerda 14:28

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. március 8., szerda (OS) - Szeviép-blamázs: Botka Lászlót olyan ügyben próbálják támadni, ami a Fideszhez köthető

    A Fidesznél annyira félnek Botka Lászlótól, hogy beírták az internetes keresőbe a "Szeged" és a "botrány" szavakat, majd miután rátaláltak a 7 éve megszűnt Szeviép ügyére, most boldogan hajtogatják, hogy Orbán Viktor kihívója adjon magyarázatot.

A valóság az, hogy a Szeviép egy fideszes botránytörténet. A megszűnt cég tulajdonosának üzleti partnere a Fidesz korábbi gazdasági alpolgármestere, Tímár László volt. A cég másik vezetője pedig a felszámolás után egy fideszes oligarchának lett a tanácsadója.

Bárhogy is próbálkozik napról-napra a Fidesz lejárató gépezete, a szegedi önkormányzat Botka László vezetése alatt, semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állt a Szeviép nevű céggel.

Rövidebben fogalmazva még mindig ugyanazt tudjuk mondani a láthatóan egyre kétségbeesettebb Fidesznek: fiúk, ez most nem jött be.

Botka László a meglopott és kisemmizett emberekkel együtt el fogja zavarni a tolvaj Fideszt. Ezért kínálunk szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek, aki változást akar. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. A Fidesz már láthatóan fél tőle. Magyarország megjavítható.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.