OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. március 14., kedd 09:18

Az Együttható Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. március 14., kedd (OS) - A HATÁSPONT TANODA GYÖNGYÖSÖN TOVÁBB FOLYTATJA MŰKÖDÉSÉT.

        A HatásPont tanodát 2016-tól az Együttható Egyesület működteti, az EFOP-3.3.1-15 számú pályázat keretében, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósítanak meg. Céljuk a programba bevont gyerekek és családjaik felzárkózási esélyeinek javítása, bennük egy a jövőbe bizalommal tekintő szemlélet kialakítása, számukra sikerek és emlékezetes élmények nyújtása. A programba várnak, minden olyan 7-18 év közötti motivált fiatalt, akinek segítségre van szüksége a tanulásban, szeretne részt venni ingyenes szabadidős programokon, és szívesen lenne egy jó közösség tagja.
Elsősorban azoknak a tanulóknak a jelentkezését várják, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, azonban a tanoda befogadó szemléletű, így szívesen látnak minden olyan gyermeket, akik a tanulásban le vannak maradva vagy más fontos kompetenciákban (pl. önbizalom, együttműködés, figyelem, kitartás, stb.) fejlesztésre szorulnak.
A tanoda egy közösségi tér, amelyben az egész család számára szerveznek egész évben programokat, így nagy szerepe van a család jelenlétének, a közös ünnepléseknek, a jó hangulatú kirándulásoknak, színházlátogatásoknak, táborozásoknak.
A tanodában mindemellett a családok időről-időre adományokban részesülnek, így olyan magánszemélyek, és cégek jelentkezését is, akik szívesen támogatnák a tanodába járó családokat tartós élelmiszerekkel, ruházattal, elektronikai eszközökkel, higiéniai cikkekkel, stb.

     Kiadó: Együttható Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.