OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. március 22., szerda 17:20

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. március 22., szerda (OS) - Tiszta forrásból: a Jobbik vizeink védelmét sürgeti a Víz Világnap alkalmából

    Az érdemi felügyelet nélkül ténykedő veszélyes üzemek, illetve az itt-ott rendszeresen felbukkanó, elhagyott több száz tonna veszélyes anyagok és hulladékok pedig időzített bombákat jelentenek vizeink és egészségünk számára. Természetes ivóvízforrásaink – bár törvény szerint védelem alatt állnak – a gyakorlatban szabad prédává váltak. Ez forrásaink "bekebelezésében", kisajátításában, a vízminőség leromlásában, e természeti értékek pusztulásában jelentkezik.

A mai kaotikus világviszonyok mellett, az újkori népvándorlások idején, amikor milliószámra indulnak meg emberek Európa felé a vízhiányos területek felől, nem intézhetjük el a vízvédelmet egyszerű kézlegyintéssel. A huszonnegyedik órában vagyunk, nem halogathatunk tovább. Minden eszközzel meg kell védenünk vizeinket, földjeinket! A Jobbik ellenzékből is ezt cselekszi, és 2018-ban, kormányra kerülve magasabb fokozatba kapcsol vízkincsünk védelme érdekében.

Kepli Lajos országgyűlési képviselő
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.