OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2017. április 28., péntek 14:14

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. április 28., péntek (OS) - Ki kell javítani a Fidesz plakátjait, fideszes politikusok zsebébe ment Soros György pénze

    Paródia, hogy pont a Soros György által pénzelt Fidesz kiabál Sorost az MSZP miniszterelnök-jelöltjével kapcsolatban. Javasoljuk, hogy a Fidesz javítsa ki plakátjait és tegye rá a saját politikusait, akik valóban tartották a markukat Soros Györgynek.

Tegyék a plakátra O. Viktort, a Fidesz elnökét (ma miniszterelnök), aki a Soros Alapítvány pénzéből támogatott Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, majd a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Tegyék plakátra Kövér László mostani parlamenti házelnököt, aki Soros-ösztöndíjjal kutatta a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

Tegyék plakátra Kovács Zoltán kormányszóvivőt, aki Soros-ösztöndíjjal tanult Oxfordban a The Queen"s College-ban tanult.

Tegyék plakátra Schmidt Máriát, O. Viktor korábbi főtanácsadóját, aki a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól.

Tegyék plakátra Szájer József fideszes EP-képviselőt, aki Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen.

Tegyék plakátra Németh Zsolt volt külügyi államtitkárt, aki Soros-ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony"s College-ban.

Tegyék plakátra Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt, aki a Soros Alapítvány által szervezett hat hónapos "menedzseriskola" hallgatója volt.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.