OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. április 30., vasárnap 12:54

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. április 30., vasárnap (OS) - Még egy mondat a hazaárulásról

    Amióta "igazi hazaárulásnak" neveztem az Európai Parlamentben azt, amit Orbán Viktor a hazánkkal tett az elmúlt években, a sok ezer támogató üzenet mellett megszámlálhatatlan mennyiségű gyűlölködő kommentárt, verbális erőszakot használó és fizikai erőszakot ígérő fenyegetést kaptam. Kijelentésemet továbbra is vállalom. Állítom, hogy Orbán Viktor a nemzet érdekei ellen cselekszik, amikor sötét orosz paktumok mentén eltávolítja hazánkat az európai közösségtől. Ez bizony hazaárulás. Ritkán, talán soha előtte nem használtam ezt a kifejezést ebben a formában, de vállalom, hogy ennek most igenis helye van.

Sajátos, hogy a közpénzből kitartott fideszes médiagépezet, valamint az elvakult hívekből és gyáva trollokból álló kommenthadsereg ezzel szemben most engem állít be nemzetárulónak, külföldi színtéren feljelentő gazembernek. Legyen nekik világos: Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal. Az Orbán-kormány nem egyenlő a nemzettel. A Fidesz nem egyenlő a magyarsággal.

Vajon hol voltak a most "Magyarország elleni támadást" kiáltók, amikor Orbán Viktor tizennégy évvel ezelőtt, az ellenzékben lévő Fidesz vezetőjeként az akkori magyar kormányt elítélő határozatot fogadtatott el a Kereszténydemokrata Internacionálé lisszaboni ülésén? A magyar földtől távol, külföldi segítők által támogatott dokumentumban olyan nemzetközi, emberi jogi és polgári-, politikai szabadságjogokra hivatkozott, amelyeket az elmúlt években épp ő maga számolt fel Magyarországon.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.