OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. április 30., vasárnap 13:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. április 30., vasárnap (OS) - Reagálás Rogán Antal rádióinterjújára: Orbán Viktor kapitulált és elárulta a magyar embereket

    Reagálás Rogán Antal rádióinterjújára: Orbán Viktor kapitulált és elárulta a magyar embereket

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda minisztere szombati sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Kormány hajlandó engedni az Unió és az Európai Néppárt bevándorláspárti zsarolásának, és a jövőben - DNS-vizsgálat mellett - beengedi hazánk területére a 14-18 éves migránsokat. Nem meglepő, ugyanakkor sajnálatos, hogy a közrádió Vasárnapi Újság című műsorában vendégeskedő Rogántól nem merték megkérdezni, hogy mi indokolja a 180 fokos fordulatot a kormány migránspolitikájában.

A Jobbik nem azért szavazta meg március elején a jogi határzár szigorítását, hogy utána Orbán Viktor térdre ereszkedjen a brüsszeli bürokraták előtt! Árulásnak tartjuk az Orbán-kormány kapitulációját, mert ezzel a 3,3 millió nemmel szavazó mellett, azoknak a millióknak az akaratát is szembe köpték, akik a Fidesz bolsevik stílusú, pökhendi kormányzása miatt nem vettek teszt a népszavazáson, de a betelepítését elutasítják. A Jobbik felszólítja Orbán Viktort, hogy kedden reggel napirend előtt az Országgyűlésben adjon magyarázatot a hazaárulásáról. A Jobbik újra beterjeszti az Alaptörvény módosítását, amely se szegény migránsnak, se gazdag migránsnak nem ad lehetőséget a betelepítésére.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.