OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. május 23., kedd 12:01

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. május 23., kedd (OS) - Magyarország győzelme, Orbán újabb szégyene

    Orbán Viktor szégyenteljes módon kizárólag saját sikereként számolt be a szegedi lézerközpont felépítéséről, annak mai, ünnepélyes átadása kapcsán. Szégyenteljes módon elhallgatta, hogy a létesítmény tervéről még az előző szocialista kormányok döntöttek, ahogyan szégyenteljes módon elhallgatta azt is, hogy a 2010-es kormányváltást követően a Fidesz minden eszközzel igyekezett megakadályozni és ellehetetleníteni a tudományos központ megvalósulását.

Orbán szégyenteljesen elhallgatta, hogy az Európai Unió és Szeged iránt érzett ellenszenve miatt majdnem meghiúsult ez a történelmi beruházás. A magyar kormányfő szégyenteljesen elhazudta azt is, hogy a projekt annak az Európai Uniónak a támogatásából valósul meg, amelyet a Fidesz épp "meg akar állítani".

A szegedi lézerközpont egész Magyarország és egész Európa győzelme, Orbán Viktornak pedig azt ajánljuk, hogy Botka László szavait vésse az eszébe: nem csak az Európai Unió pénze, az értékei is fontosak!

Ujhelyi István,
az MSZP alelnöke, EP-képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.