OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2017. május 25., csütörtök 10:49

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. május 25., csütörtök (OS) -

    Az IKSZ elnöke elmondta, hogy a MIÉRT-tel közösen kérni fogják Magyarország kormányát, hogy a határon túli gazdaságfejlesztési csomagokban legyen dedikált keret a 35 év alatti vállalkozókra, valamint, hogy a sikeres koordináció és kapcsolattartás érdekében irodát nyitnak Budapesten, ami a tervek szerint programokkal, pályázati lehetőségekkel, képzésekkel és online kommunikációs rendszerrel fogja segíteni a kárpát-medencei fiatalokat.

Antal Lóránt, a MIÉRT elnöke köszöntőbeszédében elmondta: "A Magyar Ifjúsági Értekezlet  az elmúlt két évben hangsúlyosan foglalkozott a fiatal vállalkozók támogatásával, több alkalommal szerveztünk számukra konferenciákat, megmutattuk nekik lehetőségeiket, szorgalmaztuk üzleti kapcsolatok kialakítását közöttük. Azonban egy politikai ifjúsági szervezetnek az ifjúságpolitika terén rengeteg témával kell foglalkoznia. Pontosan ezért fontos, hogy létrehozzunk egy külön platformot a fiatal vállalkozók számára. Ezért kezdeményezzünk az erdélyi fiatal vállalkozók tanácsának létrehozását és a kolozsvári irodát, amely csak a fiatal vállalkozók problémáival fog majd foglalkozni és elősegíti az együttműködést köztük."

Kovács Patrik a FIVOSZ elnöke kiemelte, hogy a generációnk előtt álló kérdésekre a hálózatosodás és az együttműködés tudja megadni a válaszokat. A fiatal vállalkozók pedig tudják, hogy az üzlet nem ismer határokat, ezért is olyan fontos minden fórum, ami ennek teret ad.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.