OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. június 21., szerda 13:03

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. június 21., szerda (OS) - A Fidesz és a Jobbik is lopott közpénzt költ plakátokra, ehhez az MSZP nem asszisztál

    Simicska Lajos eddig két pártot vett meg kilóra: a Fideszt és a Jobbikot. A Fidesz is, és a Jobbik is az emberektől ellopott közpénzből plakátol, és most azon vitatkoznak, hogy melyikük tehesse ezt meg továbbra is. Az MSZP nem asszisztál sem a Jobbik-Simicska tolvajbandának, sem pedig a Fidesz-Habony hazugsággyárnak az ellopott szajré elköltéséhez, ezért nem szavazza meg a plakáttörvényt.

Kósa Lajos el akarja felejteni, hogy egy időben ő és a Fidesz ugyanúgy Simicska Lajos csicskája volt, mint most Vona Gábor és a Jobbik. A hálátlan Kósa Lajos évekig Simicska pénzéből élt, és most csak azért van megsértve, mert a milliárdos oligarcha már nem őket, hanem Vona Gábort és a Jobbikot tömi azzal a közpénzzel, amit a Fidesz segítségével lopott.

Botka László kormánya 2018-ban egy igazságos választási rendszer keretei között megteremti a tiszta, átlátható és egyenlő feltételekkel folytatott kampányolás lehetőségét, véget vet a milliárdos oligarchák által pénzelt korrupt jobboldali pártok mutyizásra épülő világának.


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.