OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. június 28., szerda 10:44

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. június 28., szerda (OS) -

    Juhász Péter és Szigetvári Viktor: Eszébe se jusson Orbán Viktornak megtagadni egy Európai Bírósági ítéletet!
Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke szerint amikor Orbán Viktor az EU bírósági ítélet betartása ellen lázít, hazánk jövőjét veszélyezteti. Erre senki sem hatalmazta fel. Hazánk jövője csak egy szorosabban és jobban együttműködő Európában biztosított, különben végleg Vlagyimir Putyin és Oroszország karjaiba sodródunk.
Az elnyomó és szabadságkorlátozó Orbán-rezsim az elmúlt napokban újabb mélységekbe süllyedt: a fideszes miniszterelnök immár odáig megy, hogy nyíltan megtagadja egy neki nem kedvező uniós bírósági ítélet végrehajtását, ha az bekövetkezik.
Nem elég, hogy családja gazdagodik, nem elég, hogy ellopja a magyar fiatalok jövőjét és a középosztály biztonságát, de már hazánk fejlődési esélyének a maradékát is szétveri. A közösségi szabályokkal nyíltan szembehelyezkedő Magyarország csak veszíthet. Orbán mindezt csak azért teszi, mert a 2018-as választásokra az Európai Unió ellen kampányolva próbál népszerűbbé válni. Külön szégyen, hogy minderre a menekültválságot használja, amelynek ügyében csak embertelenség, gyávaság és a magyar polgárok tudatos, belső fenyegetése jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán egy rettegő Magyarországot akar teremteni, lopott pénzéből próbálja azt az orránál fogva vezetni. 

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.