OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. július 6., csütörtök 15:31

A Máltai Lovagrend (KMFAP) közleménye
    Budapest, 2017. július 6., csütörtök (OS) - Ajándék játszótér a Máltai Lovagrendtől (KMFAP)

    Vadonatúj játszótérrel gazdagodott a siófoki Beszédes József sétány. Ezen a Balaton-parti szakaszon nem volt korábban közösségi játszótér kisgyermekek számára, ezért a a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége  (KMFAP) siófoki tagjai kezdeményezésére, a Rend  humanitárius  tevékenységének keretében olyan, csúszdával, hintával, homokozóval és egyéb játszóeszközzel felszerelt, rugalmas talajú játszóteret ajándékozott Siófoknak, amely mindenben megfelel az EU előírásainak. A körbekerített, de mindenki által szabadon használható játszóteret a lovagok ma adták át a város képviselőinek, a gyerekek péntektől használhatják a játékokat.

     Kiadó: Máltai Lovagrend (KMFAP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.