OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. július 10., hétfő 09:48

A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. július 10., hétfő (OS) - Az ország legnagyobb doktori programját támogatják a Pallas Athéné Alapítványok - Magyarországon egyedülálló, magas szakmai színvonalú képzést biztosít a Pallas Athéné Alapítványok által támogatott Geopolitikai Doktori Program. Az ország legnagyobb szabású doktori programjában neves külföldi és hazai előadók tartanak kurzusokat.

    A Pécsi Tudományegyetem Földtudományok Doktori Iskolája a Pallas Athéné Alapítványaival együttműködve hirdette meg a 2015-ös évben alapított Geopolitikai Doktori Programot. A doktori program hallgatói a képzés során teljesített szakmai munkájukért részesülnek ösztöndíjban.

A program kezdete óta több neves külföldi professzor és szakember is tartott előadást a képzés keretében; többek között Anthanasios Orpanides, volt ciprusi jegybankelnök, Eyal Winter a Jeruzsálemi Héber Egyetem oktatója, Roberto Feldmann, Sao Pauló-i Egyetem közgazdász-professzora és Stefano Zamagni, a Bolognai Egyetem közgazdász-professzora.

A Pallas Athéné Alapítványok a megalakulásuk óta 5,2 milliárd forint értékben több mint ezer oktatási, tudományos pályázatot támogattak. Jelenleg is több mint harminc aktív pályázati kiírás várja mindazon hallgatókat, kutatókat, doktoranduszokat és a tudományos munka iránt érdeklődő jelentkezőket, akik szeretnék tudásukat fejleszteni.

     Kiadó: Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.