OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. július 26., szerda 16:12

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. július 26., szerda (OS) - Liberálisok: Rájár a rúd Magyarországra kvóta-ügyben

    A legutóbbi hírek arról szólnak, hogy az Európai Unió meghatározó országaiban erősödik az a vélemény, hogy csak azok az országok részesüljenek a szolidaritás elvén alapuló pénzügyi támogatásokból, amelyek készek a szolidaritás alapján részt venni a menekültügyi válság közös rendezésében. A Liberálisok sajnálatosnak tartják, hogy Orbán Viktor miniszterelnök legutóbb a tusványosi beszédében is mereven ragaszkodott az eddigi helytelen és vereségre ítélt álláspontjához. Legfőbb ideje, hogy a magyar kormány felülvizsgálja ezt a destruktív és elutasító álláspontot és végre ehhez a kérdéshez a közös felelősség jegyében viszonyuljon.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.