OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. augusztus 15., kedd 09:10

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 15., kedd (OS) -

    A kormány fizessen kártérítést a Vállalkozz Itthon Fiatal! program károsultjainak!

Az Együtt szerint felháborító, hogy bár a kormány hibájából nem kapták meg az ígért támogatásokat és vesztettek ezzel több százezer forintot a Vállalkozz Itthon Fiatal! nevű program résztvevői, mégsem kártalanítják őket. A fiatalok számára garantálni kell veszteségik visszafizetését.

A Vállalkozz Itthon Fiatal! nevű program résztvevői hiába fizetik hónapok óta a járulékokat az újonnan alapított vállalkozásaik után, az ígért támogatásból semmit nem kaptak. A késedelem miatt az érintett fiatalok akár félmillió forintot is veszíthettek, kártérítést mégsem fizet nekik a kormány.

Az Együtt felháborítónak tartja, hogy bár bebizonyosodott, a Nemzetgazdasági Minisztérium felügyelete alá tartozó cég miatt nem kapták meg a vállalkozó fiatalok az ígért támogatást, a kormány mégsem kártalanítja őket.

Azonnal módosítani kell azon a kormányrendeleten, amely megakadályozza a fiatalok kártérítését, majd garantálni kell számukra veszteségeik visszafizetését.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.