OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. augusztus 21., hétfő 17:25

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 21., hétfő (OS) -

    Trócsányi László igazságügyi miniszter Magyarország köztársasági elnöke megbízásából, 2017. augusztus 20-a, államalapító Szent István király ünnepe alkalmából Magyar Érdemrend Középkeresztje polgári tagozata kitüntetést adott át dr. Kovács Kázmérnak, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökhelyettesének, dr. Kovács Péternek, a Magyar Tudományos Akadémia doktorának, a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság bírájának, volt alkotmánybírónak.
Magyar Érdemrend Tisztikeresztje polgári tagozata kitüntetést adott át dr. Blutman Lászlónak, az MTA doktorának, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar egyetemi tanárának,  dr. Buzinkay Zoltánnak, a Kúria nyugalmazott tanácselnökének, dr. Karsai Krisztinának, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar egyetemi tanárának, dr. Péli-Toóth Sándornak, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság nyugalmazott tanácselnökének és dr. Wlassits Gábornak, a Gyulai Törvényszék nyugalmazott tanácselnökének.
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést adott át dr. Csák Csillának, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyetemi docensének,  dr. Pázmándi Kinga Ágnesnek, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar egyetemi docensének, dr. Tóth Tihamérnak, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara egyetemi docensének.
     Kiadó: Igazságügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.