OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. augusztus 21., hétfő 17:25

Az Igazságügyi Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. augusztus 21., hétfő (OS) -

    Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adott dr. Ferencz Ivánnak, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. jogi és compliance igazgatójának, dr. Koltai Tibornénak, a Zalaegerszegi Járásbíróság nyugalmazott címzetes törvényszéki bírójának, valamint dr. Tóth M. Gábor ügyvédnek,  a Magyar Ügyvédi Kamara elnökségi tagjának. Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adott át Kiss Sándornak, a Kecskeméti Törvényszék Gazdasági Hivatalának nyugalmazott főosztályvezetőjének.
A miniszter Deák Ferenc-díjat adományozott Dr. Pethőné dr. Kovács Ágnesnek, a Kúria Polgári Kollégiuma Gazdasági Szakágának bírájának, Moór Gyula-díjat adományozott Prof. Dr. Balogh Elemérnek, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara egyetemi tanárának, volt alkotmánybírónak, valamint dr. Szabadfalvi Józsefnek, a Debreceni Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar egyetemi tanárának.


     Kiadó: Igazságügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.