OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. szeptember 21., csütörtök 13:04

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 21., csütörtök (OS) - 25 éves a CLUB PANNONIA

    Nagysikerű ünnepi megemlékezést tartottak kedden este a bécsi Magyar Nagykövetség Márványtermében a Club Pannonia osztrák-magyar társaság létrehozása 25. évfordulója alkalmából. Dr. Perényi János magyar nagykövet nyitotta meg a rendezvényt közel 200 fő részvételével. Ezután Radda Marika a bécsi Club Pannonia elnöke üdvözölte a vendégeket és tájékoztatta őket az egyesület színvonalas programjairól. A rendezvény ünnepi beszédét a bécsi Club Pannonia 1992-es alapításának fő szervezője és első főtitkára Dr. Czeglédi József tartotta. Beszámolt a budapesti Közép-Európai Club Pannonia (KEP) jelenlegi elnökeként is a 25 évvel ezelőtti, vasfüggöny leomlását követő lelkes alapítási hangulatról és a budapesti KEP valamint a bécsi Club Pannonia kitűnő jelenlegi együttműködéséről. Végül a KEP társelnökével Prof. Marinovich Endre c. nagykövettel együtt átadta 3 személyiségnek: Radda Marika elnöknek, Prof. Kroó Norbert akadémikusnak és Dr Fazakas Szabolcsnak az Európai Számvevőszék v. tagjának, tiszteletbeli egyetemi tanárnak a KEP Szenátora kitüntető oklevelet. Az ünnepi megemlékezést a Bécsi Operaház néhány művészének fellépése, a Club Pannonia ajándék emlékkönyve és a nagykövetség fogadása tett különösen hangulatossá. További inf.: www.kepcp.hu

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.