OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. szeptember 25., hétfő 12:57

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselőjének közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) - Ideje elfelejteni a letelepedési kvóta-ötletet! - Morvai az EP-ben

    https://www.youtube.com/watch?v=_qOSFDCo-jo

Minden jóérzésű embert örömmel tölt el, hogy Szíriában és Irakban igen rövid időn belül vége lesz a háborúnak. A tévében felvételeket láthatunk például a háborúban sokat szenvedett Aleppó újraépítéséről - a hidakon, utakon, középületeken folyó munkálatokról. Ebből egyenesen következik: a szír, illetve iraki menekültek hazatérése már meg is kezdődött, és egyre kevesebb akadálya van annak, hogy ez folytatódjon is. Az életerős, felnőtt, egészséges férfiaknak most otthon van a helyük, hogy hazájuk újjáépítését segítsék. Ebből következően - tekintettel arra, hogy teljesen új tényekkel állunk szemben - véget kell vetni az Európai Unió Bírósága "kvótaítélete" feletti örvendezésnek, hiszen az ítélet máris idejétmúlt, és magával a letelepedési kvóta-elképzeléssel együtt az Európai Unió sok rossz ötlete egyikeként kell fátylat borítanunk rá.

     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.