OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. október 17., kedd 17:20

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) - DK: Önbetöréssel akarták eltüntetni a letelepedési kötvények botrányának nyomait?

    A letelepedési kötvények ügye a Fidesz számos sötét ügylete közül is talán a legsötétebb. Az a kormány, amely 1294 menekült miatt áll perben-haragban az Európai Unióval, eddig 18 ezer embert, köztük talán terroristákat engedett be minden további vizsgálat nélkül egy rossz feltételekkel nyújtott kölcsönért cserébe.

Tavasszal betörteka kötvényeket forgalmazóArton irodájába. A betörők pontosan tudták, hol a széf, melyik fiókban van még 150 milliónyi készpénz, hol tartják a cég működésének kezdete óta összegyűlt fontos dokumentumokat, és a központi szervert, amin a kötvényüzlettel kapcsolatos összes fontos információt tárolták.  A biztonsági zárat kulccsal nyitották ki, és ismerték az elektronikus riasztó kódját is.A nyomozás viszont ezernél több tanú meghallgatása után is egyhelyben topog.

A Demokratikus Koalíció fölteszi a kérdést: Nem lehetséges-e, hogy önbetörés történt, amivel a Fidesz sötét ügyletének nyomait akarták végleg eltüntetni?

A letelepedési kötvények ügye az elsők között lesz, amit a majdani demokratikus kormány minden részletében ki fog vizsgáltatni. A Magyarországra vizsgálat nélkül beengedettek hátterét földerítjük, az üzletet fölszámoljuk, a még visszaszerezhető pénzt visszavesszük, a magyar államot megkárosító Fideszes maffiózók pedig a bíróság előtt fognak felelni tetteikért.

Vadai Ágnes
alelnök, DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.