OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2017. október 17., kedd 18:36

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye
    Budapest, 2017. október 17., kedd (OS) -

    Túl a 10 ezer aláíráson a római-parti népszavazásért az Együtt és a Párbeszéd
Mint ismert, hétfőn a kezdeményező Együtt és Párbeszéd pártok mellett a DK, az LMP, az MKKP, a Liberálisok, az MSZP, a MOMA és a Momentum részvételével elkezdődött az aláírásgyűjtés annak érdekében, hogy a budapestiek népszavazáson dönthessenek a Római-partra tervezett mobilgát sorsáról. Mindemellett tegnap csatlakozott a Maradjanak a Fák a Rómain civil csoport, ma pedig a több civil szervezet alkotta Szövetség a Római-partért is.
Az Együtt és a Párbeszéd aktivistái a város 15 pontján, minden helyszínen legalább napi 6 órán keresztül gyűjtik a választópolgárok aláírásait. A két párt naponta legalább 50 aktivistát mozgósít.
A két párt ezzel az aktivitással az első 24 órában - a ma délutáni számokkal együtt - már több mint 10 ezer aláírást gyűjtött össze.
Az Együtt és a Párbeszéd más pártokkal és civilekkel együttműködve továbbra is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy összegyűljön a népszavazás kiírásához szükséges 138 ezer aláírás. Kitelepüléseinken továbbra is várjuk a választópolgárok támogató kézjegyeit, illetve aktivisták jelentkezését.
 Budapest, 2017. október 17.

Pataki Márton
az Együtt budapesti elnöke
és
Béres András
a Párbeszéd III. kerületi önkormányzati képviselője

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.