OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. október 20., péntek 12:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. október 20., péntek (OS) - Az MSZP kiáll Cserdi polgármestere mellett: meg kell állítanunk a fideszes erőszakot!

    A Fidesz gyűlölettel veti be Magyarországot és erőszakot arat: ma már ott tartunk, hogy a felhergelt emberek az ellen fordulnak, aki elesett gyerekeknek akar segíteni. Cserdi polgármestere, Bogdán László ember maradt a Fidesz borzalmas világában, amikor felajánlotta, hogy a háború elől menekülő családok – akiket az állam ellenőrzött és befogadott – Cserdiben nyaraljanak. A segítségért cserébe fenyegetést és megalázást kapott.

Az MSZP úgy gondolja, hogy aki emberként segítő jobbot nyújt a rászorulóknak, az nem verést és leköpést érdemel, hanem tiszteletet. Kiállunk Bogdán László mellett és elítéljük az erőszakot!

Az országot szétfeszíti a gyűlölet, amit a Fidesz gerjeszt. Orbán kimondta, hogy támogatja és megérti az erőszakot. A kormány minden évben meghirdeti, ki az aktuális ellenség. Csak idén, fél év alatt 40 milliárdot költött a Fidesz erre. Orbán és pártja csaknem nyolc éve éve háborúzik, miközben az ország valódi problémáival nem foglalkoznak.

Nem engedhetjük, hogy a kormányzás helyét átvegye a gyűlölködés! Aki eddig ezzel próbálkozott, mind elbukott – és sokszor a saját népét is katasztrófába vitte!

2018-ban nemet mondhatunk a fideszes gyűlölködésre. Megállíthatjuk a terjedő erőszakot – ehhez csak Orbánt és a Fideszt kell leváltanunk. Aki nem akar állandó rettegésben élni, aki békét szeretne a gyerekének, jövő tavasszal a kormányváltásra szavaz.


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.