OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2017. október 31., kedd 15:15

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közleménye
    Budapest, 2017. október 31., kedd (OS) - Gyurcsány nemzetárulása folytatódik

    Mi, fiatal kereszténydemokraták, felháborítónak és undorítónak tartjuk Gyurcsány Ferenc újabb kampányát a külhoni magyar testvéreink ellen. A Demokratikus Koalíció (DK) bejelentette, hogy elvonná a határon túliak szavazati jogát, folytatva a 2004-ben elkezdett magyarellenes gyűlöletkampányt. A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal sohasem állt ki a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában élő magyarokért, nem támogatták őket, nem segítették őket, sőt feszültséget is keltettek ellenük. Mi, a 2010 utáni kereszténydemokrata, nemzeti, polgári kormány egyik legfontosabb intézkedésének tartjuk a nemzet egyesítését és üdvözöljük az idén esküt tevő egymilliomodik új állampolgárt is. A külhoni magyar közösségek sokszor ellenszélben, becsületesen küzdenek megmaradásukért, ellenük kampányolni az elmúlt 27 év egyik legundorítóbb politikai húzása. Régóta látszik, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője, de a többi kis pártnak is tisztáznia kell, hogy ők is részesei kívánnak-e lenni az újabb nemzetárulásnak. Szégyen, hogy a Demokratikus Koalíció a migránsokat betelepítené Magyarországra, de a magyar testvéreinket elutasítja. Gyalázatosnak tartjuk a balliberális oldal sorozatos nemzetellenességét, világos, hogy a külhoni magyarok csak a kormánypártokra számíthatnak.

Nacsa Lőrinc
elnök
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ)

     Kiadó: Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.