OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 2., csütörtök 13:12

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. november 2., csütörtök (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ARANYLEVÉL ORBÁN ÚRNAK

    A történelem számtalan példával szolgál: azok a nemzetek, amelyek tartós megosztottságban élnek, előbb-utóbb feloldódnak a népek tengerében. Megszűnik önálló államiságuk, különösen akkor, ha külső- vagy belső erők – a különböző világnézeteket valló, érdekcsoportokhoz, vagy pártokhoz kötődő embereket – folyamatosan egymással szembeállítják. Magyarországon és szerte Európában ez a nemzetrontó, oszd meg és uralkodj szemlélet erősödik.  
Nemzeti létünk, megmaradásunk a tét!
A civil szervezet levélben kereste meg Orbán Viktor pártelnököt, miniszterelnököt, melyben kéri: nyissa meg a lehetőséget, álljon ki amellett, hogy a jó szándékú bal- illetve jobboldali kötődésű magyarok egymásra találjanak. Nem kétséges: mindkét oldalon a nemzet felemelkedése az elsődleges szempont, ezért elkerülhetetlen a megbékélés, az összefogás.  
Az egyesület meggyőződése, hogy a címzetthez írott un. Aranylevele – hazánk és a magyarság számára aranykorszakot nyithat meg!
A hatalmon lévőknek, a nagyobb tömegek támogatását élvező keresztény, nemzeti tábornak kell megtennie az első barátságos lépést, kezet kell nyújtanunk a másik oldalon lévőknek. Az Egyesület történelmi felhívása nem maradhat visszhang nélkül. Bízunk benne: Orbán úr reagálása – a szélsőséges nézeteket vallók kivételével – széles körű egyetértés vált ki. A magyarok bölcsek, jó hazafiak!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.