OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. november 9., csütörtök 16:43

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. november 9., csütörtök (OS) -

    Az Együtt politikusai Szabadkán ismertetik az Együtt választási programját
Az Együtt delegációja Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke vezetésével a mai napon Szabadkára látogatott. A párt politikusai tárgyalóasztalhoz ültek a Magyar Mozgalom képviselőivel: Kókai Péter és Garai Zsolt társelnökökkel, Szilágyi Dorottya és Józsa László elnökségi tagokkal, valamint Kajári Ferenc ügyvivővel.
Az Együtt ebben az évben már harmadik határontúli hivatalos látogatásának célja többek közt a párt választási programjának bemutatása.
Az Együtt megalakulása óta kiemelt jelentőséget tulajdonít a határon túli magyarság képviseletének. Minden magyar politikai pártnak kötelessége, hogy nemzeti ügyekben a legitim határon túli pártokkal összehangolt álláspontot képviselve segítsék elő a kisebbségi jogérvényesítés kérdéseit.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.