OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 14., kedd 18:02

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. november 14., kedd (OS) - Tíz politikai párt részvételével egyeztetés kezdődött az idős emberek életkörülményeinek javítása érdekében

    Tájékoztatás.

Az Országos Nyugdíjas Parlament kezdeményezésére - a mai napon - tíz politikai párt aktív közreműködésével egyeztetés kezdődött az idős emberek életkörülményeinek javítása érdekében. A megbeszélés célja, hogy az idős emberek társadalmi szerepvállalása kellő elismerésben részesüljön,biztonságuk növekedjen, kiszolgáltatottságuk csökkenjen, életkörülményei javuljanak.
A mai megbeszélésen a résztvevők megállapodtak a további tárgyalások menetében, annak teljes nyilvánosságában, a közösen fontosnak tartott témák csoportosításában, a tisztázandó elvi és fogalmi kérdések tárgyköreiben.
A résztvevők megállapították azt, hogy az Országos Nyugdíjas Parlament - korábban meghozott - határozata kellő alapot biztosít a közösen támogatandó dokumentum kialakításához.

Karácsony Mihály
Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület
Elnök  
     Kiadó: Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.