OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 15., szerda 10:28

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 15., szerda (OS) - Az online teszten mindenki 24 kérdést kap – képeset és szövegeset egyaránt – melyek mindegyikére 40 másodpercet szánhat és a legvégén az eredménnyel együtt láthatóvá válnak a helyes válaszok, így a hibákból tanulni is lehet. A kitöltésben segítenek a DUE honlapjára folyamatosan feltöltött tartalmak is, melyekből hasznos információkat gyűjthetünk.

    Döntősnek lenni jó!
Az online teszt számítógépen és okostelefonon is elérhető november 15-től egészen 2018. január 31-ig, így gyakorlatilag bárhol, bármikor kitölthető a www.filmteszt.hu oldalon. Az ezt követő két forduló már személyes jelenlétet kíván. A legjobbnak közé tartozni igazi megtiszteltetés, hiszen a középdöntő párszáz játékosából mindössze a legjobb húsz fő juthat el a végső küzdelembe, ahol az élő kvíz során bárki bebizonyíthatja, hogy ő a legjobb.
Érdemes lesz próbálkozni, hiszen a döntő szokás szerint igazi izgalmakat tartogat: élő helyszínen, közönség előtt szerepelve lehet bizonyítani a tudást.  Az esemény a 2018 márciusában megrendezendő Magyar Filmhét programsorozat előtt zajlik majd, változatos programmal, sztárvendégekkel, a filmes szakma kiválóságaival. Az értékes fődíjakon túl a játékosok megnézhetik a Filmhét egyik exkluzív bemutatóját is.

     Kiadó: Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.