OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. november 15., szerda 16:22

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. november 15., szerda (OS) - Az MSZP kezdeményezi a MOL-nál, hogy az országban mindenhol legyen olcsóbb az üzemanyag

    Az MSZP-frakció tagjai a mai napon levelet küldtek a MOL-nak, amelyben kezdeményezték, hogy a MOL ne csak Mezőkövesden, hanem a többi választókerületben is, az október 31-i állapothoz képest csökkentse a benzin árát 11, a gázolajét 5 forinttal.

Amint az közismert, Tállai András választókörzetében az államtitkár közbenjárására a MOL csökkentette a benzin és gázolaj árát. Az MSZP úgy gondolja, hogy a mezőkövesdi megoldást országosan is alkalmazni kell. Az MSZP szerint minden magyar ember megérdemli, hogy olcsóbban vásárolhassa az üzemanyagot.

Ha az árcsökkentéshez elegendő az állampolgári megkeresést követő képviselői kezdeményezés, akkor a MOL-nak teljesítenie kell az MSZP országgyűlési képviselőinek kérését. Amennyiben elutasítja a megkeresést, akkor meg kell válaszolnia, hogy miért élvez kiemelt szerepet Mezőkövesd, illetve Tállai András. Addig azonban továbbra is nyitott kérdés, hogy Tállai András államtitkárként és a NAV elnökeként, tisztségével visszaélve, nyomást gyakorolt-e a MOL-ra vagy a cég is beszállt-e a Fidesz melletti kampányba.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.