OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 17., péntek 15:45

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. november 17., péntek (OS) - Orbán Viktornak egy esetben van igaza, ha magyar modell alatt a rendszerszintű korrupciót értette, mert az valóban fényesen működik.

    Szél Bernadett reakciója Orbán Viktor göteborgi beszédére

Orbán Viktor ma azt nyilatkozta a EU szociális csúcstalálkozóján, hogy "a magyar modell működik és mi magyarok nem akarjuk lecserélni azt". A miniszterelnök csupán két dologban téved: a magyar modell nem működik és mi magyarok igenis le akarjuk cserélni azt.

A magyar modell nem működik, mert ma Magyarországon a munka milliók számára nem ad biztos megélhetést, fizetőssé vált az egészségügy, a Fidesz által létrehozott oktatási rendszer pedig tragikus eredményeket produkál. Orbán Viktor nemet mondott a szociális pillére, de hét éve kitart a megszorításokra és alacsony bérekre alapuló, a munkavállalói jogokat szétverő, a külföldi nagyvállalatokat adókedvezményekkel támogató bukott gazdaságpolitika mellett. A magyar miniszterelnöknek csak egy esetben van igaza, ha magyar modell alatt a rendszerszintű korrupciót értette, mert az valóban fényesen működik.

A magyar emberek igenis le akarják cserélni a Fidesz által létrehozott rendszert: ezért akar a többség már ma is kormányváltást. Az LMP célja, hogy a következő hónapokban bebizonyítsa az embereknek, hogy a Szél-terv képes megújítani Magyarországot.

Szél Bernadett
az LMP miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.