OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 23., csütörtök 08:15

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - Átadták az európai közszolgálati nívódíjakat

    November 22-én a hollandiai Maastrichtban átadták a kétévente kiosztott európai közszolgálati nívódíjakat. A versenyrendszert Magyarország, az Európai Unió Bizottsága és további hat európai ország közösen működteti, Európa leginnovatívabb közigazgatási megoldásait ismerik el. Az idei díjak egyikét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dékánja adta át a Maastrichtban rendezett zárókonferencián, mivel az egyetem képviseli hazánkat a nívódíj versenybizottságában. A díjat átadó Kis Norbert, az NKE Államtudományi és Közigazgatási Kar dékánja elmondta: "A magyar közigazgatási szervek és önkormányzatok egyre több innovatív projekttel vesznek részt az európai versenyben, ott vannak Európa legjobbjai között". A Nemzeti Közszolgálati Egyetem az EU Bizottság támogatásával közel 50 közigazgatási és felsőoktatási intézménnyel közösen folytat nagyszabású közigazgatás-fejlesztési programokat, amelyek 2019-ben fejeződnek be.

     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.