2024. április 26. péntek

2017. november 23., csütörtök 11:40

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) -

A kiegyensúlyozottság hiányáról beszéltek, éppen Ti? Amikor hónapokon keresztül nincs egyetlen jobbikos meghívottja sem a köztévének? Amikor szinte az összes megyei lap címoldaláról a főnököd zúdítja ránk a propagandáját? Amikor újságokat zártok be és normális lapokat tesztek olvashatatlanná lánczitamások főszerkesztésével? Amikor a közpénzből felpumpált újságotok előre megírta, hogy balhé van Vona felszólalása alatt a Jobbik rendezvényén, miközben Vona még fel sem szólalt? Tükrötök van?

De mást mondok: ha rajtatok múlik, akkor erre az országra zombiapokalipszis vár. Az összes politikai kampányátok középpontjában a "gyűlöletes ellenségek" állnak, ráadásul valamilyen csoda folytán pont azok, akik korábban bőkezűen pénzelték a politikai tevékenységeteket. Meg beírattak Benneteket valamelyik Soros-képzésre, ugye emlékszel még? Vagy ma már ciki? Szerinted milyen országot lehet ebből a permanens gyűlölködésből építeni? Az oktatás PISA-tesztek által igazolt mélypontja is a zombiapokalipszis eléréséhez kell, vagy simán csak tehetségtelenek voltatok ebben is?
Semmi nem tart örökké, Ti is menni fogtok. Jó alaposan kiszellőztetünk utánatok és elkezdünk építkezni a romok között.

Volner János

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója