OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 23., csütörtök 11:40

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) -

    A kiegyensúlyozottság hiányáról beszéltek, éppen Ti? Amikor hónapokon keresztül nincs egyetlen jobbikos meghívottja sem a köztévének? Amikor szinte az összes megyei lap címoldaláról a főnököd zúdítja ránk a propagandáját? Amikor újságokat zártok be és normális lapokat tesztek olvashatatlanná lánczitamások főszerkesztésével? Amikor a közpénzből felpumpált újságotok előre megírta, hogy balhé van Vona felszólalása alatt a Jobbik rendezvényén, miközben Vona még fel sem szólalt? Tükrötök van?

De mást mondok: ha rajtatok múlik, akkor erre az országra zombiapokalipszis vár. Az összes politikai kampányátok középpontjában a "gyűlöletes ellenségek" állnak, ráadásul valamilyen csoda folytán pont azok, akik korábban bőkezűen pénzelték a politikai tevékenységeteket. Meg beírattak Benneteket valamelyik Soros-képzésre, ugye emlékszel még? Vagy ma már ciki? Szerinted milyen országot lehet ebből a permanens gyűlölködésből építeni? Az oktatás PISA-tesztek által igazolt mélypontja is a zombiapokalipszis eléréséhez kell, vagy simán csak tehetségtelenek voltatok ebben is?
Semmi nem tart örökké, Ti is menni fogtok. Jó alaposan kiszellőztetünk utánatok és elkezdünk építkezni a romok között.

Volner János

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.