OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 4., hétfő 17:49

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 4., hétfő (OS) - A Liberálisok készen állnak az együttműködésre

    A Magyar Liberális Párt továbbra is készen áll a széleskörű ellenzéki együttműködésre. Egyetértünk az MSZP elnökével abban, hogy a kormányváltásra akkor lesz a legnagyobb esélyünk, ha közös miniszterelnök-jelölttel, közös egyéni jelöltekkel és közös országos listával vágunk neki a választásoknak. Az egészségügyi minimum és az új választási törvényjavaslat elkészítése után a solymári időközi választáson sikerült olyan jelöltet találnunk, aki mindegyik demokratikus értékeket valló ellenzéki párt támogatását élvezi. Kiderült, hogy a programokon túl személyi kérdésekben is egyetértésre tudunk jutni. Bízunk benne, hogy ebből a helyi megállapodásból képesek leszünk tovább építkezni, és az együttműködést országos szintűre tudjuk terjeszteni. A Magyar Liberális Párt a kezdetektől fogva a minél szélesebb körű együttműködés mellett érvelt. A helyzet változatlan, a széttagolt, elaprózott ellenzék a Fidesz érdekeit szolgálja és az Orbán-kormány újrázásához vezet. Ha győzni akarunk, együtt kell működjünk. Bízunk benne, hogy ezt mindenki időben belátja. Mi továbbra is készen állunk a közös politizálásra.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.