2024. április 26. péntek

2017. december 4., hétfő 17:49

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 4., hétfő (OS) - A Liberálisok készen állnak az együttműködésre

A Magyar Liberális Párt továbbra is készen áll a széleskörű ellenzéki együttműködésre. Egyetértünk az MSZP elnökével abban, hogy a kormányváltásra akkor lesz a legnagyobb esélyünk, ha közös miniszterelnök-jelölttel, közös egyéni jelöltekkel és közös országos listával vágunk neki a választásoknak. Az egészségügyi minimum és az új választási törvényjavaslat elkészítése után a solymári időközi választáson sikerült olyan jelöltet találnunk, aki mindegyik demokratikus értékeket valló ellenzéki párt támogatását élvezi. Kiderült, hogy a programokon túl személyi kérdésekben is egyetértésre tudunk jutni. Bízunk benne, hogy ebből a helyi megállapodásból képesek leszünk tovább építkezni, és az együttműködést országos szintűre tudjuk terjeszteni. A Magyar Liberális Párt a kezdetektől fogva a minél szélesebb körű együttműködés mellett érvelt. A helyzet változatlan, a széttagolt, elaprózott ellenzék a Fidesz érdekeit szolgálja és az Orbán-kormány újrázásához vezet. Ha győzni akarunk, együtt kell működjünk. Bízunk benne, hogy ezt mindenki időben belátja. Mi továbbra is készen állunk a közös politizálásra.

Kiadó: Magyar Liberális Párt