OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. december 6., szerda 14:20

Az Országos Polgárőr Szövetség közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - "Az ittas vezetés Karácsonykor sem bocsánatos bűn!"  Az Országos Polgárőr Szövetség és a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület közös kampányt indít az év végi ünnepi időszakban az ittas vezetés ellen, mely az egyik legkomolyabb baleseti veszélytényező világszerte.

    A kampány keretében az ittas járművezetés veszélyeire hívjuk fel a figyelmet.
Az Országos Polgárőr Szövetség és a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület fontos feladatának tartja a biztonságos közlekedés elsajátítását. A kampány során, olyan információs közlést szeretnénk megvalósítani, ami a járművezetők tájékoztatását célozza meg az alkoholfogyasztás vezetésre gyakorolt negatív hatásairól, és az emberi szervezet számára az alkohol lebomlásához szükséges időtartamról.
A fenti információk átadása mellett segítséget kívánunk nyújtani az önkontrollhoz is, ezért a szétosztásra kerülő szórólapok hátoldalán egyszer használatos alkohol tesztert helyeztünk el.
Az ORFK-OBB ittas vezetés elleni tevékenységét erősítve, azon megyékre  kíván a kampány koncentrálni, ahol az ittasan okozott balesetek aránya 10% felett van.

     Kiadó: Országos Polgárőr Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.