OS Országos Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető


2017. december 6., szerda 14:20

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - Új, naprakész, információs oldalt indított hallássérülteket foglalkoztató munkaadók számára a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért. A közösségi médiafelületen megtalálható oldalon a munkaadók első kézből szerezhetnek információkat a megváltozott munkaképességű, ezen belül a hallássérülteket érintő aktualitásokról.

    Hiánypótló kezdeményezésre szánta el magát a hallássérültek munkavállalását segítő szervezet. Megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztató, illetve hallássérülteket alkalmazó, vagy csak felvételüket tervező, nyílt munkaerő-piaci munkáltatóknak szóló naponta friss információkkal bővülő közösségi oldalt indítottak. Ezen a felületen teszik közzé mindazokat a lehetőségeket, támogatásokat, kezdeményezéseket, változásokat, jogszabályi és törvényi háttéranyagokat, melyek érintik a munkaadókat. Ezen a felületen tájékoztatást kapnak a szervezet hallássérült munkavállaló beilleszkedését és betanítását segítő szolgáltatásokról, a munkahelyi környezet akadálymentesítéséről, a hallássérültekkel való kommunikáció módjairól, és a kommunikációs technikákról. Ezek az írások és háttéranyagok azt a célt szolgálják, hogy feloldják a munkaadók hallássérültekkel szemben kialakult félelmeit, és segítség őket abban, hogy megismerjék, és bátran alkalmazzák a hallássérülteket. Mert a hallássérültek szeretnek és tudnak is jól dolgozni, ha esélyt és segítséget kapnak a hosszú távú és sikeres munkavégzéshez. Információ: www.munkakoralap.hu FB: Munka-Kör Alapítvány - Munkaadóknak

     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.