OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 23. kedd
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 16:43

A Hintalovon Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) -

    Egyáltalán nem. Hanem azért, mert volt valaki, aki figyelt rám. Aki arra figyelt, hogy mi vagyok én…" Ismerd meg Hitka Viktória történetét!
"Mindig érdekeltek a kézműves dolgok, sokat rajzoltam, szőttem, gyöngyöt fűztem, valamint a zene nagyon közel állt hozzam. Amikor hat éves voltam, volt egy felmérés az iskolában, hogy ki szeretne zeneiskolába felvételizni. Nagyon izgatott lettem és anyukám el is vitt a kijelölt napon a felvételire. Sajnos lázam volt, ezért nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de anya nem mondta el nekem, hogy nem jött össze, mert akkor nagyon elkeseredtem volna, hanem szeptemberben elvitt az első szolfézs órára, mintha minden rendben lenne, ami mint évekkel később kiderült egy utófelvételi volt. A családom mindent alárendelt annak, hogy én zenész lehessek…" Ismerd meg Kozma Norbert, fodrász történetét!
"Amióta az eszemet tudom, a cukrászattal, sütikkel szerettem volna foglalkozni. Persze annak idején, a pályaválasztáskor anyukám jobban örült volna neki, ha “könnyebb" szakmát választok. Ő nyomdász és könyvkötő volt, és az árnyoldalait is megosztotta velem arról, milyen, ha az ember hivatása azt kívánja meg tőle, hogy jóformán egész nap talpon legyen. Nem akart megváltoztatni, csak érzékeltetni szerette volna, hogy a fizikai munkavégzésnek van jó és rosszabb oldala is…" Ismerd meg Rosenstein Tímea, cukrász történetét! Hamarosan Bombera Kriszta, újságíró is elmeséli majd FB oldalunkon, hogy mi szeretett volna lenni gyerekként.

     Kiadó: Hintalovon Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.