2024. április 27. szombat

2017. december 7., csütörtök 19:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) -

Az ÁSZ azonban a szeptember 28-án délután 15:18-kor elküldött levelében már jelezte, hogy – jogszabályellenesen - kiterjesztette a vizsgálatot a 2017-es év első félévére is, majd az adatok szolgáltatására szolgáló felületet határidő előtt lezárta szeptember 29-én. Mindezt annak ellenére, hogy azon hatósági jelzést, amellyel magyarázza a vizsgált időszak kiterjesztését, saját nyilatkozata szerint is csak októberben kapta meg.

Ezzel Horváth beismerte, hogy az Állami Számvevőszék maga idézett elő olyan helyzetet, amely a Jobbik törvénytelen elmarasztalásához vezetett.

A Jobbik elutasítja az Állami Számvevőszék érdemi vizsgálat nélkül nyilvánosságra hozott szakmaiatlan megállapításait, egyúttal keresi a jogi lehetőségét igazának érvényesítésére.

Schön Péter gazdasági igazgató

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom