OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. december 7., csütörtök 19:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) -

    Az ÁSZ azonban a szeptember 28-án délután 15:18-kor elküldött levelében már jelezte, hogy – jogszabályellenesen - kiterjesztette a vizsgálatot a 2017-es év első félévére is, majd az adatok szolgáltatására szolgáló felületet határidő előtt lezárta szeptember 29-én. Mindezt annak ellenére, hogy azon hatósági jelzést, amellyel magyarázza a vizsgált időszak kiterjesztését, saját nyilatkozata szerint is csak októberben kapta meg.

Ezzel Horváth beismerte, hogy az Állami Számvevőszék maga idézett elő olyan helyzetet, amely a Jobbik törvénytelen elmarasztalásához vezetett.

A Jobbik elutasítja az Állami Számvevőszék érdemi vizsgálat nélkül nyilvánosságra hozott szakmaiatlan megállapításait, egyúttal keresi a jogi lehetőségét igazának érvényesítésére.

Schön Péter gazdasági igazgató

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.