OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. december 8., péntek 18:45

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2017. december 8., péntek (OS) - Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére.

    Botrányosnak tartjuk, hogy a Soros György által pénzelt Helsinki Bizottság meg akarja akadályozni, hogy a magyarok elmondják véleményüket a mindannyiunkat érintő bevándorlási tervekről. Beadványuk része annak a politikai nyomásgyakorlásnak, amelynek célja, hogy Magyarország adja fel eddig képviselt álláspontját a migráció ügyében. A Helsinki Bizottság az a szervezet, amely korábban feljelentette Magyarországot, amiért szerintük nem bánt megfelelő módon a bevándorlókkal, és ezzel még pénzt is keresett. Egy olyan szervezetről van szó, amely több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon.
A Kormány továbbra is fellép a betelepítések ellen és ragaszkodik ahhoz, hogy magyarok is elmondhassák erről a véleményüket. A magyarok soha nem látott számban éltek ezzel a lehetőséggel, hiszen több, mint 2,3 millióan vettek részt a konzultációban.

Kormányzati Tájékoztatási Központ
    
     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.