OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 13., szerda 13:56

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Pócs Jánost távolítsák el a Parlamentből! - A Liberálisok csatlakozásra szólítják fel a politikusokat

    A napokban példátlan gonoszságról tett tanúbizonyságot Pócs János fideszes országgyűlési képviselő. Először megosztott egy képet a közösségi oldalán egy Soros feliratú, levágott, megperzselt disznóról, majd gyáva módon letagadta, hogy a nyilvánvaló üzenet a kormány gyűlöletkampányának középpontjában álló Soros Györgyről szól. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese már egyenesen azt mondta, hogy a baloldal lejáratókampányt indított Pócs János ellen.

Noha a magyar politika hangneme a 2010 óta eltelt időszakban a vészkorszak óta nem ismert színvonalra zuhant, amit Pócs János tett, amellett felelős politikusként nem lehet szó nélkül elmenni.

Pócs János nyilvánvalóan alkalmatlan és méltatlan arra, hogy a magyar embereket képviselje az Országgyűlésben. Részéről az egyetlen elfogadható tett - túl azon, hogy bocsánatot kér Soros Györgytől -, hogy azonnali hatállyal lemond országgyűlési mandátumáról és távozik a közéletből.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.