OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 13., szerda 13:57

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Pócs Jánost távolítsák el a Parlamentből! - A Liberálisok csatlakozásra szólítják fel a politikusokat

    Szégyen, hogy a Fidesz mindeddig nem szólította lemondásra Pócs Jánost, továbbá az is, hogy a miniszterelnöknek mindössze egy cinikus, a gyűlöletet támogató megjegyzésre futotta. A Liberálisok már nem is várják, hogy a kormánypárt érdemben reagáljon a történtekre, hiszen világossá vált: a Fidesz teljes mértékben azonosulni tud a képviselő botrányos megnyilvánulásával.

A Magyar Liberális Párt szerint azonban Pócs János viselkedése elfogadhatatlan, ezért felszólítjuk a parlamenti pártokat, a képviselőket és az összes politikust, hogy csatlakozzanak az ellene indított állampolgári akcióhoz. Írják alá ők is azt a petíciót, amihez már számos ismert művész, közéleti személyiség adta a nevét. A politikusoknak együttes erővel kell eltávolítania a Parlamentből a fideszes képviselőt. Tegyük egyértelművé, hogy a magyar Országgyűlésben nincs helye efféle aljas embereknek és szélsőséges magatartásnak!
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.