OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 17:09

A Klebelsberg Központ közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - Sajtóközlemény:Megoldódott a takarítás a ferencvárosi iskolában

    A Klebelsberg Központ sajnálatosnak tartja, hogy olyan tudósítások jelennek meg egyes sajtótermékekben, amelyek egyre jobban felnagyítják az eredetileg is pontatlanságokon alapuló, politikai szándékból megszülető hírt. Hangsúlyozzuk: a Ferencvárosi Sport Általános Iskola és Gimnáziumban a takarítói feladatokat jelenleg is ellátják megbízási szerződés keretében, illetve státuszban lévő kollégák. Amikor az intézményvezető jelezte, hogy a takarítással foglalkozó munkatársak személye folyamatosan változik, a Belső – Pesti Tankerületi Központ takarító céget bízott meg a feladattal, amely a téli szünetben nagytakarítást végez, és januártól megkezdi a munkát. A mai napon egy másik takarító cég – eseti megbízás alapján - kivonult az iskolába, hogy elvégezze a szükséges nagytakarítást. Sem korábban, sem most nem utasította senki sem a pedagógusokat arra, hogy takarítói feladatokat lássanak el. Az iskola és a tankerületi központ mindent megtesz annak érdekében, hogy a diákok és a pedagógusok megfelelő higiénés környezetben tanulhassanak – taníthassanak. A Klebelsberg Központ arra kér minden felelősen gondolkodó, a diákok érdekeit néző médiumot és politikai szereplőt, hogy ne szítson indokolatlanul indulatokat.  
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.