OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. december 15., péntek 16:39

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - Ezeket a nyugdíjasokat, sokgyermekeset, krízist átélt embereket - mivel általában szégyellik helyzetüket -, sokszor a karitatív szervezeteknek kell felkutatni és támogatni, hogy megtarthassák egzisztenciális biztonságukat és a társadalom hasznos tagjai maradjanak.

    Ha a segítő szervezetek felkarolják őket, megelőzhetővé válik a családok szétesése, az alkoholfogyasztás, a droghasználat és más hasonló "menekülési utak", valamint az, hogy a gyermekeik jövője, vagy akár oktatása azért forogjon kockán, mert a család hónapról hónapra él. Elég a sokkoló albérletárakra gondolnunk, aminek nyomán meglett korú emberek lakás-bérletekbe zsúfolódnak össze. A nehézségek  akkor tetőznek, amikor valaki magára marad a problémáival. Az ételosztó program a kiadások csökkentésével hatékony eszköze annak, hogy a családokat az otthonokban és egyben tartsa, és akár visszahozza az idegi összeroppanás széléről.

A Krisna-hívők humanitárius szervezete, az Ételt az Életért Alapítvány két évtizede gondoskodik a rászorulókról nemcsak Budapesten, hanem országszerte egyre több városban meleg ebédosztás formájában, amely pékáruval, zöldség, gyümölcs adományokkal és forró teával egészül ki. Az év során 4 alkalommal kiemelt élelmiszercsomagosztást is tart a szervezet. A 20 féle összetevőből álló, igen gazdag élelmiszercsomag a családok számára az ünnepek és iskolai szünetek idején főzési alapanyagként szolgál, így kerülhet minden család asztalára valami az ünnepek során.

www.krisna.hu
www.karitativ.hu

     Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.