2024. április 30. kedd

2017. december 21., csütörtök 17:45

A Földművelésügyi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 21., csütörtök (OS) - Bővítettések a karcagi Kormányablak ügyfélszolgálatán

A hatékony, erős és szolgáltató közigazgatás stabil alapot, egyensúlyt ad az országnak – jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Karcagon, ahol mintegy 30 millió forintból - a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatának kialakításával - bővítették a két évvel ezelőtt átadott Kormányablakot.

A kormány 2010 óta több lépésben valósítja meg az ügyfélközpontú, ügyfélbarát, hatékony államigazgatás megteremtését, a szolgáltató állam kialakítását. "A közigazgatás átalakítása során az ügyintézés kultúrájának javítását tűztük ki célul, amit a leghatékonyabban a Kormányablakok valósítanak meg, hiszen ezek az állam és a polgárok közvetlen találkozásának és a korszerű ügyintézésnek a színterei" – fogalmazott Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője Karcagon. Mint mondta, a Kormányablak-hálózat kiépítése befejeződött, ma már szerte az országban 270, a megyében 13 Kormányablak várja az ügyfeleket. Mind a 9 járási székhelyen, valamint Szolnokon két helyen, továbbá Jászfényszarun, Jászárokszálláson és Kisújszálláson érhető el a korszerű ügyintézés.

Kiadó: Földművelésügyi Minisztérium