OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. december 22., péntek 09:48

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. december 22., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MEGSZŰNIK AZ EURÓPAI UNIÓ?

    Martin Schulz 2025-ig megalakítaná az Európai Egyesült Államokat, s amelyik ország ebben nem akar részt venni, az mielőbb lépjen ki az EU-ból – követeli. Nem aggódunk. 2025-ig megszűnik az Unió, és nem fog megalakulni az Államok.
Ám szükséges a nemzetállamok együttműködése, ezért a Honfoglalás Egyesület és a Putyin Baráti Kör levelet küldött az orosz elnöknek: fontolja meg, álljon az élére egy új kezdeményezésnek. A Keresztény Európai Nemzetek Államszövetsége (?) címet viselő szövetség tagjai lehetnek a V4-ek, a balti- és a balkáni országok, egy reménybeli orosz-lengyel megbékélést követően az utóbbi ország is, külső támogatóként Finnország és Ausztria. Az Államszövetség lehetőségei korlátlanok: ásványi kincsekben, termőföldben, vízben stb. gazdagok vagyunk, nem szorulunk nyugat segítségére, védelmi képességeink biztosítják békés fejlődésünket.
 Merkelék ismét megtámadták Európát, kirobbantották a III. Világháborút, emberiség elleni bűnt követtek el, azokat az országokat pedig, amelyeknek köszönhető a német fasizmus leverése, gyarmatnak tekintik. Az EU haldokló, agresszív, elnyomó szervezet, Merkel, Soros, Junker cége. Nem kérünk belőlük! Mi, Putyinban bízunk! Ő menti meg az európai civilizációt, kultúrát, a nemzetállamokat, a kereszténységet. Levelünket postáztuk Moszkvába.

Honfoglalás 2000 Egyesület - V. Putyin Baráti Kör - Pannonpuli.hu

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.