OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. december 27., szerda 13:56

A Magyar Madagaszkári Emléktársaság - Benyovszky Móric emlékére közleménye
    Budapest, 2017. december 27., szerda (OS) - Benyovszky gyászhír

    A Benyovszky Móric Emlékére alakult Magyar-madagaszkári Társaság megrendüléssel vette tudomásul, hogy a XVIII. században élt világhírű magyar utazó, hajós, katona és földrajzi felfedező, Benyovszky Móric emlékének kiváló ápolója, Benyovszky Móricné, született Lukácsovich Veronika életének 87. évében, 2017. december 16-án, méltósággal viselt betegsége után visszatért a Teremtőjéhez. Utolsó földi útja 2017. december 28-án 12 órakor lesz a Rigyáci Szent Anna templom kriptájába. Lelki üdvéért az engesztelő szentmiseáldozat a Budai Ciszterci Szent Imre templomban kerül bemutatásra, 2017. december 29-án, 17 órától. (Budapest, XI. Villányi út 25.). Emlékét kegyelettel megőrizzük. Osztozunk a család gyászában, mély részvétünkről biztosítjuk. A Benyovszky Társaság nevében: G. Németh György elnök. (www.benyovszky.hu)

     Kiadó: Magyar Madagaszkári Emléktársaság - Benyovszky Móric emlékére

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.