OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 28., csütörtök 17:01

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 28., csütörtök (OS) - Hajdu Nóra (Együtt): Nincs helye az adófizetők pénzéből Magyarországon a botrányhős, szélsőjobboldali amerikai újságírónak!

    Európa jövője címmel rendez a magyar kormány konferenciát január közepén. A mérce.hu most arról számolt be, hogy a háromnapos esemény nyitóelőadását az a Milo Yiannopoulos tartja, akit pedofíliáról szóló megjegyzései miatt tettek ki a Breitbart nevű amerikai szélsőjobboldali laptól.
Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-kormány a magyar adófizetők pénzéből rendezett konferenciára a botrányos kijelentéseiről ismert, szélsőjobboldali Milo Yiannopoulost is meghívta. Az amerikai újságíróhoz hasonló emberek meghívása jól bizonyíja milyen eszméket tart szem előtt a Fidesz-kormány: Orosz-függés, nyugat-ellenesség, az európai együttműködések szétverése, államkapitalizmus, nőellenesség. Ráadásul a publicista fő feladatának a feministák, a baloldaliak, az emberi jogi aktivisták elleni küzdelmet tekintette újságíróként.
Hajdu Nóra felszólítja a konferencia szervezőit, hogy azonnal vonják vissza Milo Yiannopoulos meghívását és olyan előadókat kérjenek fel, akik a közös euro-atlanti értékeinket vallják.

Hajdu Nóra
az Együtt alelnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.