2024. április 23. kedd

2017. december 29., péntek 12:31

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 29., péntek (OS) - DK: A kormány mondja le a pedofíliát propagáló szélsőjobboldali Milo Yiannopoulos részvételét a kormányzati konferencián!

A kormány január közepén Európa jövőjéről tervez konferenciát. A meghívott német, brit és francia szélsőjobboldaliak mellett a tervek szerint előadó lesz az az amerikai Milo Yiannopoulos is, aki nyíltan kiállt a pedofília mellett. Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat. Ez még az őt publicistaként foglalkoztató szélsőjobboldali Breitbart hírportálnál is annyira kiverte a biztosítékot, hogy kirúgták miatta. Őt hívta meg most a magyar kormány, hogy a magyar adófizetők pénzén beszélhessen egy konferencián és pedofíliát támogató nézeteit hangoztathassa.

A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy mondja le a gyermekek megrontását támogató szélsőjobboldali meghívását a rendezvényre! Ne alázza meg a magyar gyermekeket és ne foglaljon állást a pedofília mellett ilyen emberek meghívásával! A DK tudni akarja, hogy ki hívta meg Yiannopoulost, és ki hagyta jóvá a meghívottak listáját, magyarán ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.

Gréczy Zsolt
szóvivő