OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. december 29., péntek 12:31

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 29., péntek (OS) - DK: A kormány mondja le a pedofíliát propagáló szélsőjobboldali Milo Yiannopoulos részvételét a kormányzati konferencián!

    A kormány január közepén Európa jövőjéről tervez konferenciát. A meghívott német, brit és francia szélsőjobboldaliak mellett a tervek szerint előadó lesz az az amerikai Milo Yiannopoulos is, aki nyíltan kiállt a pedofília mellett. Szerinte a fiatal fiúk és idősebb férfiak közötti nemi kapcsolat egy életre szóló élményt adó, végtelenül pozitív tapasztalat. Ez még az őt publicistaként foglalkoztató szélsőjobboldali Breitbart hírportálnál is annyira kiverte a biztosítékot, hogy kirúgták miatta. Őt hívta meg most a magyar kormány, hogy a magyar adófizetők pénzén beszélhessen egy konferencián és pedofíliát támogató nézeteit hangoztathassa.

A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy mondja le a gyermekek megrontását támogató szélsőjobboldali meghívását a rendezvényre! Ne alázza meg a magyar gyermekeket és ne foglaljon állást a pedofília mellett ilyen emberek meghívásával! A DK tudni akarja, hogy ki hívta meg Yiannopoulost, és ki hagyta jóvá a meghívottak listáját, magyarán ki a felelős a pedofíliát támogató szélsőjobboldali meghívásáért.

Gréczy Zsolt
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.